Asiakastarinat

HammasSydämen asiakas Ilona Vieri

Kun Ilonalta kysyy, minkälainen kokemus HammasSydämestä jäi, vastaus on, että positiivinen! –Hoito oli miellyttävää, kiireetöntä ja ”pehemoosta”. -Henrika huomioi potilaan, pitää välillä taukoa ja käskee lepuuttaa leukoja, kehuu Ilona. Myös työn jälki miellytti potilasta. –Suu tuntuu puhtaalta ja hampaat sileältä kielen päähän.

Laihialainen Ilona Vieri on aktiivinen eläkeläinen, joka kävi aiemmin hoitamassa hampaita hammaslääkärillä sitten, kun oireet ilmenivät. Usein löytyikin sitten porattavaa ja paikattavaa, mikä ei Ilonankaan mielestä ole kovin miellyttävää. Kun HammasSydämenyrittäjä Henrika Koivusalo oli puhumassa suun terveydestä ja suuhygienistin palveluista Laihian diabeteskerhossa, Ilona varasi ajan hammaskiven poistoon. Positiivisen kokemuksen myötä Ilona on suositellut HammasSydäntä myös tuttavilleen, jotka ovat ottaneet neuvosta vaarin ja käyneet Henrikan hoidossa.

Ilona on mukana sekä diabeteskerhossa, että sydänyhdistyksessä Molempien ryhmien jäsenille suun terveys on erityisen tärkeää. –Suussa ei saa olla tulehduksia ja hampaat pitää olla hoidettuna esimerkiksi leikkaukseen mentäessä, tietää Ilona. -Sovimme Henrikan kanssa, että kutsu tulee automaattisesti 8-9 kuukauden kuluttua. Näin hoito pysyy säännöllisenä ja hampaat hyvässä kunnossa.

Tarvitsetko sinäkin suuhygienistin palveluita?

SIIRRY AJANVARAUKSEEN

Location Kauppatie 1, 66400 Laihia Phone 050 415 6096 E-mail info@hammassydan.fi Hours Avoinna: ma, ke, pe: 8.00-16.00, ti, to: 12.00-20.00. Kuukauden viimeinen lauantai: 9.00-15.00.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close