Hampaiden kotivalkaisu

Kotivalkaisu on helppo tapa valkaista hampaat myös kotona. Kotivalkaisu tehdään terveeseen suuhun, josta hammaskivi ja pintavärjäymät on poistettu. Otamme hampaistasi jäljennökset, joista teetämme sinulle hammasteknikolla valkaisulusikat eli -muotit.

Saat meiltä myös valkaisugeelin, jota annostelet valkaisulusikoihin ohjeen mukaan. Lusikoita pidetään suussa 1-2 tuntia päivässä muutaman päivän ajan, saat yksilölliset ohjeet HammasSydämestä.

Voit käyttää valkaisulusikoita myöhemmin uudelleen, jos haluat kirkastaa hymyäsi*. Tällöin hoitoaika on usein lyhyempi.

Käyttämämme kotivalkaisuaine

Käyttämämme kotivalkaisugeeli Whiteness Perfect 16%,  on Dental Advisor-sivuston Preferred Product 2019, eli suun hoidon ammattilaisten suosittelema tuote USAssa. Whiteness Perfect on brasilialainen valmiste, ja se on ollut markkinoilla lähes 20 vuotta.

Kotivalkaisun turvallisuus

Kotivalkaisu on turvallisinta tehdä yksilöllisillä valkaisulusikoilla, jotka tehdään juuri sinun suuhusi sopiviksi. Näin valkaisuaine saadaan pysymään tarkasti hampaan pinnoilla, ja vältytään limakalvojen ärsyyntymiseltä.

Whiteness Perfect valkaisugeeli on kiilleturvallinen, koska se sisältää vihlontaa estäviä aineita (fluoria ja kaliumnnitraattia), vettä ja lisäksi geelin ph on lähellä neutraalia. Nämä seikat vähentävät vihlontaa ja ehkäisevät hampaan reikiintymistä. Valkaiseva aine on 16% karbamidiperoksidi.

Emme tee mitään valkaisuja turvallisuussyistä alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Heille suosittelemme jauhepuhdistusta, joka kirkastaa hampaan pintaa, mutta ei sisällä valkaisuainetta. Valkaisuaine valkaisee vain omaa hammasta, ei esimerkiksi paikkoja tai laminaatteja.

Kotivalkaisun hinta 255 euroa

Hinta sisältää:

  • yksilölliset valkaisulusikat ylä- ja alahampaisiin
  • valkaisuaine Whiteness Perfect 16% 1x 3g tuubi
  • valkaisulusikoiden säilytyskotelo
  • kirjalliset ja suulliset ohjeet
  • hammastekniset kulut

(hinta ei sisällä hammaskiven poistoa)

Varaa aika kotivalkaisuun! Ensimmäisellä kerralla hampaistasi otetaan jäljennös valkaisulusikoita varten, toisella käynnillä saat valmiit lusikat ja muut tarvikkeet kotivalkaisuasi varten. Voit myös varata ajan maksuttomaan valkaisuarvioon, niin arvioimme, sopisiko kotivalkaisu sinulle. Tarvittaessa voimme ottaa jäljennökset jo valkaisuarvion yhteydessä.

* Myymme valkaisuasiakkaillemme valkaisuainetta, hinta 20 euroa 3g:n tuubi. Tällöin voit käyttää aikaisemmin tehtyjä valkaisulusikoita.

VARAA AIKA TÄSTÄ

Location Kauppatie 1, 66400 Laihia Phone 050 415 6096 E-mail info@hammassydan.fi Hours Avoinna: ma, ke, pe: 8.00-16.00, ti, to: 12.00-20.00. Kuukauden viimeinen lauantai: 9.00-15.00.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close