Toimintamme koronatilanteessa

1.6. alkaen HammasSydän hoitaa jälleen kaikkia potilaita normaalisti. Sosiaali- ja terveysministeriö on suositellut 8.5.2020 kiireettömän hammashoidon aloittamisen myös covid-19 suhteen riskiryhmään kuuluville.

Jos olet terve (ei flunssan oireita), et ole ollut kontaktissa ulkomailta tulleeseen tai virukselle altistuneeseen ihmiseen, olet tervetullut hammashoitoon! Ajanvarauksen löydät täältä.

Jos olet sairastunut, ole ystävällinen ja peruuta aikasi. Tee oiretesti OmaOlo.fi-palvelussa tai ole yhteydessä omaan terveyskeskukseesi.

Jos hoidot lykkääntyvät liikaa, on riskinä hammasongelmien paheneminen tai akutisoituminen. Yleissairaalla potilaalla suun tulehdukset voivat myös huonontaa sairauden tilaa.

Miten toimimme HammasSydämessä?

Koko epidemian ajan asiakkaat ovat purskutelleet desinfioivalla suuvedellä ennen hoitoa. Käytämme koko suun peittävää kirurgista maskia koko käyntisi ajan. Odotushuoneessa on käsidesiä asiakkaita varten.
Seuraamme tilannetta päivittäin, ja olemme tarvittaessa yhteydessä suoraan asiakkaaseen.

Päivitetty 8.6.2020

Location Kauppatie 1, 66400 Laihia Phone 050 415 6096 E-mail info@hammassydan.fi Hours Avoinna: ma 8.00-16.00, ti-ke 12.00-20.00. Kuukauden viimeinen lauantai: 9.00-15.00.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close