Tarvitsetko hammaskiven poistoa, valkaisua tai purentalihasten hierontaa?

Soita 050-4156096 TAI

Tarvitsetko hammaskiven poistoa, valkaisua tai purentalihasten hierontaa?

HammasSydämessä saat säännöllisen hammaskiven poiston, jolloin hampaasi ja ikenesi pysyvät terveinä ja hengityksesi raikkaana. Jos narskuttelu tai stressi saa purentalihakset kipeiksi, tule purentalihasten hierontaamme. Haluamme tehdä hammashoitokäynnistäsi mukavan varaamalla hoidolle riittävästi aikaa. Meillä hoito etenee sinun tahdissasi.

Palvelemme myös iltaisin ja lauantaisin, ajanvarauksen voit tehdä netissä tai soittamalla. Sinua palvelee yrittäjä, suuhygienisti Henrika Koivusalo. HammasSydän sijaitsee Laihian keskustassa, Kauppatien varrella.

Tutustu hinnastoomme. Huomaathan, että HammasSydän ei veloita käyntimaksua. Voit maksaa hammashoidon myös ePassilla (HyvinvointiPassi huom. ei valkaisuja tai hammaskoruja) ja Eazybreakillä. Katso tarkemmat tiedot täältä.

eazybreak
maksa-e-passilla-hyvinvointipassi-hammassydan

Palvelut

  • Hammaskiven poistot
  • Hampaiden valkaisut
  • Purentalihasten hieronnat
  • Suun ja hampaiden terveystarkastukset
  • Hammaskorun (hammaskristalli) kiinnitykset
  • Suunhoidon Starttipaketti (sis. Motivoivan keskustelun, suun ja hampaiden terveystarkastuksen ja hammaskiven poiston, yhteensä 60 min.)
  • Fluorilakkaukset
  • Vihlovien hammaskaulojen lakkaukset
  • Lahjakortti suuhygienistille
VARAA AIKA

Yli 700
asiakasta

9/10 suosittelee
(Asiakaskysely 2020)

”Asiantunteva
ja hellä hoito”

Arvostele HammasSydän, kiitos palautteesta!

HammasSydän Facebookissa


Tilaa uutiskirjeemme!

* pakollinen tieto

HammasSydän - Vaikuttavaa hammashoitoa

HammasSydän on ketjuihin kuulumaton, paikallinen pienyritys. Sinua palvelee suuhygienisti, terveystieteiden maisteri ja yrittäjän ammattitutkinnon suorittanut Henrika Koivusalo. Henrika on valmistumisen (1998) jälkeen työskennellyt kunnallisella ja yksityispuolella sekä suun hoidon koulutuksessa opettajana ennen yrityksen perustamista 2018. Lue lisää!

Location Kauppatie 1, 66400 Laihia Phone 050 415 6096 E-mail info@hammassydan.fi Hours Avoinna: ma 8.00-16.00, ti-ke 12.00-20.00. Kuukauden viimeinen lauantai: 9.00-15.00.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close