Yrittäjän tarina

Hei!

Olen Henrika Koivusalo, HammasSydämen suuhygienisti.

Suuhygienisti Henrika Koivusalo, HammasSydän Laihia.

 

Kiinnostuin suunhoidosta, sillä ala oli minulle täysin uusi. Olen utelias luonne. Halusin päästä sisälle uuteen ja outoon maailmaan.

Olen aina pitänyt puutarhanhoidosta ja käsitöistä. Esteettiset asiat kiehtovat silmääni. Suuhygienistinä minua motivoi se, kun näen heti työni tuloksen, puhtaan suun. Minua motivoi myös se, kun näen asiakkaan suunterveyden paranemisen pitkällä aikavälillä.

Kohtaan mielelläni asiakkaita ja pidän siitä, kun saan heti palautteen. Kärsin lapsena hammasongelmista, joten istuin usein hammaslääkärin tuolissa. Kokemukseni ansiosta osaan asettua asiakkaan asemaan ja ymmärrän pelkopotilaita.

Haluan vaikuttaa asiakkaideni hampaiden hoitoon pitkällä aikavälillä ja antaa oivalluksia, joista on kokonaisvaltaista hyötyä terveydelle. Hampaat vaikuttavat ihmisen terveyteen, itsevarmuuteen ja sosiaalisiin suhteisiin. Niistä täytyy huolehtia koko elämän ajan, sillä jos hampaan joskus menettää, sitä ei saa takaisin.

Kun hampaat ovat kunnossa, koko elämänlaatu paranee.

HammasSydän yrityksenä

Kun hampaat ovat kunnossa, niitä tuskin huomaa. Mutta kun niissä esiintyy ongelmia, koko päivä on pilalla. Kuulostaako tutulta?

Hampaat vaikuttavat ihmisen terveyteen, itsevarmuuteen ja sosiaalisiin suhteisiin. Niiden hoitaminen on itsestä huolehtimista. Kun hampaat ovat kunnossa, koko elämänlaatu paranee. Hyvät hampaat ovat kivuttomat ja tuovat itsevarmuutta.  Raikas tunne suussa ja kaunis valkoinen hymy tekevät hyvän olon. Hampailla voi olla vaikutusta jopa työnsaantiin ja kumppanin valintaan.

Olen suuhygienisti, jonka tekemillä hoidoilla on vaikutusta. Minulla on pitkä kokemus suunhoidosta ja olen myös itse kärsinyt hammasongelmista, joten osaan asettua potilaan asemaan. Vaikka vastaanotolle tuleminen pelottaisi, se kannattaa. Periaatteenamme on, että asiakas voi koko ajan vaikuttaa tilanteeseen, eikä sietokykyä koskaan ylitetä. Kenenkään ei tarvitse yrittää enempää kuin mihin pystyy. Kun suuhygienistillä käy säännöllisesti ja huolehtii hampaistaan ennaltaehkäisevästi, välttyy isoilta ja kalliilta toimenpiteiltä.

Esteettömät tilamme on remontoitu 2018. Hyvän sijaintimme ansiosta meille on helppo löytää, myös parkkipaikkoja on runsaasti. Meillä on sähköinen potilastietojärjestelmä ja maksupääte. HammasSydän kuuluu potilastiedon arkistoon eli Kantaan.

Lue myös: Suuhygienistin ja hammaslääkärin ero?

Location Kauppatie 1, 66400 Laihia Phone 050 415 6096 E-mail info@hammassydan.fi Hours Avoinna: ma 8.00-16.00, ti-ke 12.00-20.00, to 9.00-16.00. Kuukauden viimeinen lauantai: 9.00-15.00.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close