Suunhoidon Starttipaketti

Huonot hampaat kuntoon? Suunhoidon starttipaketti on luotu hammasongelmista kärsiville, jotka haluavat muutosta huonoihin hampaisiin ja terveemmän suun. Jos ongelmasi on joka vuosi tulevat uudet reiät, syventyneet ientaskut, ientulehdus tai vaikka eroosio, suosittelemme sinulle Suunhoidon starttipakettia!

Mitä Suunhoidon starttipaketti sisältää?

Starttipakettiin sisältyvät seuraavat palvelut

  • suun ja hampaiden terveystarkastuksen
  • ennaltaehkäisevän hammashoidon eli pastapuhdistuksen
  • fluorilakkauksen
  • keskustelun ja kotihoidon ohjauksen.

Keskustelussa selvitellään hampaiden hoitotottumuksia ja elintapojasi, koska näistä yleensä löytyvät hammasongelmiin. Keskustelua viemme eteenpäin Motivoiva haastattelu-menetelmää hyödyntäen, jota käytetään menestyksekkäästi elämäntapamuutosten aikaansaamiseksi.

Tee testi: Kuinka ravinto vaikuttaa suun terveyteen? (ilovesuu.fi)

Motivaation ylläpitämiseksi ja saadaksesi tarvitsemaasi hoitoa ja ohjausta, kutsumme sinut erikseen sovituin välein ylläpitohoitoon. Esimerkiksi pastapuhdistukseen ja fluorilakkaukseen tai pieneen hammaskiven poistoon kolmen kuukauden kuluttua, hoidon tarpeestasi riippuen. Jatkokäynnit veloitamme erikseen hinnaston mukaan.

Älä siis enää turhaan kärsi huonoista hampaista!

Suunhoidon Starttipaketin hinta

105,00 euroa (yksityishammaslääkärin lähetteellä Kela-korvauksen jälkeen 87,00 euroa).

VARAA AIKA TÄSTÄ

Location Kauppatie 1, 66400 Laihia Phone 050 415 6096 E-mail info@hammassydan.fi Hours Avoinna: ma 8.00-16.00, ti-ke 12.00-20.00, to 9.00-16.00. Kuukauden viimeinen lauantai: 9.00-15.00.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close