Suunhoidon Starttipaketti

Huonot hampaat kuntoon? Suunhoidon starttipaketti on luotu hammasongelmista kärsiville, jotka haluavat muutosta huonoihin hampaisiin ja terveemmän suun. Jos ongelmasi on joka vuosi tulevat uudet reiät tai syventyneet ientaskut ja ientulehdus tai vaikka eroosio, suosittelemme sinulle Suunhoidon starttipakettia!

Starttipaketti sisältää suun ja hampaiden terveystarkastuksen, ennaltaehkäisevän hammashoidon eli pastapuhdistuksen, fluorilakkauksen, keskustelun ja kotihoidon ohjauksen. Keskustelussa selvitellään hampaiden hoitotottumuksia ja elintapojasi, koska näistä yleensä löytyvät hammasongelmiin. Keskustelua viemme eteenpäin Motivoiva haastattelu-menetelmää hyödyntäen, jota käytetään menestyksekkäästi elämäntapamuutosten aikaansaamiseksi.

Tee testi: Kuinka ravinto vaikuttaa suun terveyteen? (ilovesuu.fi)

Motivaation ylläpitämiseksi ja saadaksesi tarvisemaasi hoitoa ja ohjausta, kutsumme sinut erikseen sovituin välein ylläpitohoitoon. Esimerkiksi pastapuhdistukseen ja fluorilakkaukseen  tai pieneen hammaskiven poistoon kolmen kuukauden kuluttua, hoidon tarpeestasi riippuen. Jatkokäynnit veloitamme erikseen hinnaston mukaan.

Suun hoidon Starttipaketin hinta

97 euroa (yksityishammaslääkärin lähetteellä Kela-korvauksen jälkeen 87 euroa).

VARAA AIKA TÄSTÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Location Kauppatie 1, 66400 Laihia Phone 050 415 6096 E-mail info@hammassydan.fi Hours Avoinna: ma, ke, pe: 8.00-16.00, ti, to: 12.00-20.00. Kuukauden viimeinen lauantai: 9.00-15.00.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close