Hampaiden valkaisu suuhygienistillä – HammasSydän Laihia

BlancOne®-valkaisut vastaanotolla HammasSydämessä

Hellävarainen hampaiden valkaisu BlancOne®-tuotteilla

Käytämme hampaiden valkaisuun tehokkaita ja hellävaraisia BlancOne®-tuotteita. BlancOnen vaikutusaika on lyhyt, eikä toimenpide vaadi iensuojia. Hoito ei aiheuta lainkaan kipua tai vihlontaa, ja se sopii hellävaraisuutensa vuoksi hyvin myös herkkähampaisille.

BlancOne® CLICK -kevytvalkaisu hammaskiven poiston yhteydessä

BlancOne® CLICK -kevytvalkaisu on nopea, kivuton ja edullinen menetelmä. Käsittelyn voi myös uusia useita kertoja vuoden aikana, aina kun käyt hammaskiven poistossa.

CLICK-menetelmä perustuu valokemialliseen aktivointiin ja se toimii alhaisella vetyperoksidipitoisuudella, eikä siksi aiheuta hampaiden herkistymistä ja vihlontaa. Menetelmä sopii pikahoidoksi esimerkiksi ennen juhlia tai aiemmin tehdyn valkaisun ylläpitoon.

BlancOne® CLICK -valkaisu suoritetaan HammasSydämessä aina hammaskivenpoiston yhteydessä.

BlancOne® TOUCH -valkaisu

BlancOne® TOUCH -valkaisu tarjoaa pikavalkaisua pitkäkestoisemman ja syvemmän lopputuloksen. Valkaisussa vastaanottokäynti on hieman pidempi, sillä valkaisuainetta aktivoidaan hoidon aikana kolme kertaa 8-10 minuutin jaksoissa.

Kuten CLICK, myös TOUCH on hellävarainen ja vihlomaton menetelmä, joka sopii erinomaisesti herkkähampaisille. Hoidon voi halutessaan uusia kerran vuodessa.

  • BlancOne® TOUCH -valkaisu: 230 €

BlancOne® ULTRA+tehovalkaisu

Jos hampaasi ovat hyvin tummasävyiset tai voimakkaasti värjääntyneet, suosittelemme tehokkainta valkaisuamme, BlancOne® ULTRA+ -tehovalkaisua. Tällä menetelmällä saavutetaan intensiivisin lopputulos, joka pysyy jopa kahden vuoden ajan. Erona CLICK- ja TOUCH-valkaisuihin on se, että tämä menetelmä vaatii myös iensuojan käyttöä, sillä käytetyn valkaisuaineen vetyperoksidipitoisuus on korkeampi.

ULTRA+ -valkaisua ei tarvitse uusia, vaan sen ylläpitoon riittävät CLICK- tai TOUCH-valkaisu. ULTRA+ -valkaisu on perinteisiä valkaisumenetelmiä hellävaraisempi ja nopeampi, eikä se myöskään vahingoita hampaiden kiillettä.

  • BlancOne® ULTRA+ -tehovalkaisu: 300 €

Lue lisää myös hampaiden kotivalkaisusta!

Hyvä tietää hampaiden valkaisusta

Huomioi nämä asiat hampaiden valkaisua suunnitellessasi:

  • Hammaskivi ja pinnalliset värjäymät tulee poistaa ennen hampaiden valkaisua. Hampaiden ja ikenien tulee olla terveet.
  • Emme tee turvallisuussyistä valkaisua valkaisuaineella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Heille voimme tehdä kuitenkin pintavärjäymien poiston pastapuhdistuksella tai jauhepuhdistuksella.
  • Jos kiilteesi on haurastunut, kuten läpikuultava tai rispaantunut kärjestä, valkaisua ei suositella.
  • Huomaathan myös, että valkaisuaine valkaisee hammasta, ei paikkoja, laminaatteja tai muita materiaaleja.

VARAA MAKSUTON VALKAISUARVIO

Vaalennustulokset ovat aina yksilöllisiä, ja tuloksen pysyvyyteen voit itse vaikuttaa välttämättä valkaisun jälkeen hampaita värjääviä ruokia ja juomia sekä tupakkatuotteita. Valkaisevan hammastahnan käyttö kotona auttaa ylläpitämään valkaisutulosta. Mikäli mietit valkaisun uusimista, kannattaa asia ottaa puheeksi vastaanotolla, jotta voimme yhdessä miettiä sopivan suunnitelman valkoisempien hampaidesi hyväksi.

Saat kotiisi mukaan kirjalliset jälkihoito-ohjeet.

Huomaathan, että hampaiden valkaisu on esteettinen hoito, joka ei kuulu Kela-korvauksen piiriin.

Huomio nämä hampaiden valkaisussa

Emme tee turvallisuussyistä valkaisua valkaisuaineella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Heille voimme tehdä kuitenkin pintavärjäymien poiston pastapuhdistuksella tai jauhepuhdistuksella. Jos kiilteesi on haurastunut kuten läpikuultava tai rispaantunut kärjestä, valkaisua ei myöskään voida tehdä.

Huomaathan myös, että valkaisuaine valkaisee hammasta, ei paikkoja, laminaatteja tai muita materiaaleja.

VARAA AIKA TÄSTÄ

Location Kauppatie 1, 66400 Laihia Phone 050 415 6096 E-mail info@hammassydan.fi Hours Avoinna: ma 8.00-16.00, ti-ke 12.00-20.00, to 9.00-16.00. Kuukauden viimeinen lauantai: 9.00-15.00.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close