Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu sopii niin miehille kuin naisillekin, jotka haluavat valkoisemman hymyn. Vastaanotollamme saat valkoisemmat hampaat yhdellä käynnillä. Meiltä saat nyt myös hampaiden kotivalkaisun yksilöllisillä valkaisulusikoilla. 

Voit halutessasi varata ajan maksuttomaan suuhygienistin valkaisuarvioon, jossa keskustelemme sinulle sopivasta valkaisumenetelmästä.

VARAA MAKSUTON VALKAISUARVIO

Valkaisu on piste iin päälle puhtaassa ja terveessä suussa.  Hammaskivi tulee poistattaa ennen käsittelyä erillisellä käynnillä. Hammaskiven poisto laskutetaan erikseen.

Hampaat vaalenevat yleensä muutaman asteen. Tulosta ei voi varmuudella ennustaa etukäteen, vaan lopputulos on aina yksilöllinen. Tulos säilyy parhaiten, jos vältät valkaisun jälkeen värjääviä ruokia, juomia ja tupakkatuotteita. Valkaisu on turvallista uusia noin vuoden välein.

Huomio nämä hampaiden valkaisussa

Emme tee turvallisuussyistä valkaisua valkaisuaineella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Heille voimme tehdä kuitenkin pintavärjäymien poiston pastapuhdistuksella tai jauhepuhdistuksella. Jos kiilteesi on haurastunut kuten läpikuultava tai rispaantunut kärjestä, valkaisua ei myöskään voida tehdä.

Huomaathan myös, että valkaisuaine valkaisee hammasta, ei paikkoja, laminaatteja tai muita materiaaleja.

Lue lisää myös hampaiden kotivalkaisusta!

Miten valkaisu tehdään?

Valkaisu vastaanotollamme on turvallinen ja kivuton toimenpide. Se tehdään 35% vetyperoksidilla, tutkitulla ja CE-merkityllä tuotteella. Hampaasi puhdistetaan kevyesti, ikenet suojataan ja hampaan pinnoille levitetään valkaisuaine. Kevyt apulaite auttaa pitämään huulesi erillään poissa valkaisuaineesta. Käsittely toistetaan 1–3 kertaa valitun valkaisuhoidon mukaan. Lopuksi hampaasi käsitellään hoitoaineella.  Aikaa kuluu 1–2 tuntia.

Millainen hampaiden valkaisu sopisi minulle?

Tehovalkaisu sopii ensimmäiseksi valkaisuksi.

Perusvalkaisu sopii sinulle, jonka edellisestä valkaisusta on pidempi aika tai hampaittesi oma väri ei ole kovin tumma.

Kevytvalkaisu on tarkoitettu valkaisutuloksen ylläpitoon 1–2 kertaa vuodessa.

Voit halutessasi varata ajan maksuttomaan valkaisuarvioon (15 min), jolloin valitsemme sinulle sopivan valkaisuhoidon.

Hyvä tietää

Esteettisistä hoidoista, kuten valkaisu, ei saa Kela-korvausta.

Hampaat saattavat aristaa tai vihloa 1–2 päivää hoidon jälkeen.  Jos olet altis vihlonnalle, voit käyttää viikon ajan ennen valkaisua vihlontaa estävää hammastahnaa. Hampaan pinta voi olla heti käsittelyn jälkeen kirjava tai laikukas. Väri tasaantuu paljon jo kahdessa päivässä, yleensä vielä kahden viikon ajan.

Saat kotiisi mukaan kirjalliset jälkihoito-ohjeet.

Hampaiden valkaisun hinnat

-Tehovalkaisu 230,00 euroa

-Kevytvalkaisu 138,00 euroa

Hampaiden valkaisusta ei saa Kela-korvausta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv).

VARAA AIKA TÄSTÄ

Location Kauppatie 1, 66400 Laihia Phone 050 415 6096 E-mail info@hammassydan.fi Hours Avoinna: ma 8.00-16.00, ti-ke 12.00-20.00, to 9.00-16.00. Kuukauden viimeinen lauantai: 9.00-15.00.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close