Hampaiden valkaisu kotona

Hampaiden kotivalkaisu valkaisulusikoilla on helppo tapa valkaista hampaat kotona milloin vain!

Valkaisulusikalla kirkkaampi ja valkoisempi hymy

Valkaisulusikka eli valkaisumuotti on hampaiden pintaan asetettava muotti, jonka sisällä oleva geeli valkaisee hampaat turvallisesti ja tehokkaasti. Kotivalkaisu tehdään terveeseen suuhun, josta hammaskivi ja pintavärjäymät on poistettu.

Suosittelemme ja käytämme Opalescence Go 6 % -valkaisujärjestelmää, joka on kotikäyttöön tarkoitettu kosmeettinen valkaisuhoito esitäytetyillä valkaisulusikoilla. Paketin hinta on 75,00 euroa.

Opalescence Go® -hampaiden valkaisu

Käyttämämme kotivalkaisuaine Opalescence Go 6% on ammattilaisen valvonnassa käytettävä valkaisujärjestelmä, joka toimitetaan valmiiksi ladatuissa, kertakäyttöisissä valkaisulusikoissa. Valkaisuaine on annosteltu lusikoihin valmiiksi, joten käyttö on helppoa.

Pakkaus sisältää 10 kpl helppokäyttöisiä, esitäytettyjä valkaisulusikoita, joita käytetään peräkkäisinä päivinä 10 vuorokauden ajan. Lisäksi pakkaukseen kuuluu Opalescence valkaiseva hammastahna.

Pakkaus säilyy jääkaapissa 18 kk, ja huoneenlämmössä 12 kk.

Miten hampaiden kotivalkaisu tehdään?

Kertakäyttöinen, valkaisugeelin sisältävä valkaisulusikka asetetaan hammasrivin päälle.

Opalescence Go® järjestelmään sisältyvän UltraFit™ -valkaisulusikan muotoilu on optimoitu niin, että sen käyttö on helppoa ja mukavaa.

Valkaisulusikka pehmenee suussa 10 minuutissa ja muotoutuu täydellisesti hammasrivin myötäisesti. Valkaisulusikka muotoutuu myös epätasaiselle hammaskaarelle. Valkaisulusikka kattaa alueen molaarista molaariin ja geeli on hyvässä kosketuksessa myös takahampaiden kanssa.

Valkaisulusikan sisällä olevan Opalescence Go® -valkaisugeelin vaikuttavana aineena on 6% vetyperoksidi. Valkaisugeeli sisältää myös kaliumnitraattia ja fluoridia, jotka vahvistavat kiillettä ja vähentävät sensitiivisyyttä. Valkaisugeelin 20% vesipitoisuus ehkäisee kuivumista ja värjäytymän palautumista.

Opalescence Go -valkaisujärjestelmä on tutkitusti turvallinen ja täyttää EU:n kosmetiikkalainsäädännön vaatimukset.

Kuinka kauan valkaisulusikoita käytetään?

Valkaisulusikoiden käyttöaika on 60-90 minuuttia päivässä.

Valkaisulusikoita käytetään peräkkäisinä päivinä 10 vuorokauden ajan. Huom! Jos olet tyytyväinen saavutettuun sävyyn jo ennemmin, voit lopettaa kuurin, ja toistaa käsittelyn vaikka puolen vuoden kuluttua.

Kuinka tehokas hampaiden kotivalkaisu on?

Opalescence -valkaisulusikan ja -geelin koostumus saa aikaan erinomaiset tulokset. Valkaisun jälkeinen sävy riippuu lähtötilanteesta eli siitä, minkä väriset hampaat olivat ennen valkaisun aloittamista. Joka tapauksessa tuloksena on kirkkaampi ja valkoisempi hymy!

Erityisen hyvin Opalescence Go sopii aikaisemmin tehdyn valkaisun päivittämiseen ja kirkastamiseen. Voit myös jatkaa vastaanotolla tehtävää valkaisua kotona Opalescence Go -lusikoilla halutun sävyn saavuttamiseksi.

Huomaa, että valkaisugeeli valkaisee vain hammasta; paikat, posliinikuoret ja sillat eivät vaalene.

Kuinka kauan valkaisu säilyy?

Värjäytymien valkaiseminen on kosmeettinen toimenpide. Valkaisun pysyvyyteen vaikuttavat omat elintavat hoidon jälkeen. Tulos säilyy parhaiten, jos vältät valkaisun jälkeen värjääviä ruokia, juomia ja tupakkatuotteita.

Kenelle hampaiden kotivalkaisu sopii?

Valkaisulusikka sopii terveeseen suuhun, jossa ei ole hammaskiveä tai reikiä.

Jos hammaskivesi on äskettäin poistettu eikä sinulla ole reikiä hampaissa, varaa aika valkaisuarvioon!

Kenelle hampaiden kotivalkaisu ei sovi?

Jos sinulla on hammaskiveä (tai sitä ei ole lähiaikoina poistettu) tai jos hampaitasi ei ole tarkastettu, varaa ensin aika hammaskiven poistoon. Mikäli hampaissasi on reikiä, ne tulee paikata ennen valkaisulusikan käyttöä.

Valkaisulusikkaa ei tule käyttää, jos

  • olet alle 18-vuotias
  • imetät
  • olet raskaana
  • olet allerginen jollekin valkaisugeelin ainesosalle.

Jos mietit valkaisulusikan sopivuutta itsellesi, varaa aika maksuttomaan valkaisuarvioon tästä!

Valkaisulusikoiden hinta

Opalescence Go 6% -valkaisupaketin hinta 75,00 euroa.

Hinta sisältää:

  • 10 kpl helppokäyttöisiä, esitäytettyjä valkaisulusikoita
  • Opalescence valkaisevan hammastahnan.

Mistä valkaisulusikoita saa?

HammasSydämestä! Varaa aika maksuttomaan 15 minuutin valkaisuarvioon tästä.

Valkaisuarviossa tutkin hampaasi. Jos estettä valkaisulusikoiden käyttöön ei ole, saat paketin saman tien mukaasi. Samalla saat myös opastuksen valkaisulusikoiden käyttöön.

Jos hammaskiveä ei ole hiljakkoin poistettu ja hampaita tarkastettu, varaa ensin aika hammaskiven poistoon (60 min).

Klikkaa tästä ajanvaraukseen:

VARAA AIKA TÄSTÄ

Location Kauppatie 1, 66400 Laihia Phone 050 415 6096 E-mail info@hammassydan.fi Hours Avoinna: ma 8.00-16.00, ti-ke 12.00-20.00, to 9.00-16.00. Kuukauden viimeinen lauantai: 9.00-15.00.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close