HammasSydän kuuluu Kanta-arkistoon

HammasSydän kuuluu potilastiedon Kanta-arkistoon, kuten laki määrää. Kanta on valtakunnallinen järjestelmä, johon kuuluu potilastiedon arkisto ja e-Resepti. Järjestelmää ylläpitää Kela. Laki velvoittaa kaikkia sähköistä potilastietojärjestelmää käyttäviä sosiaali- ja terveydenhuollonyksiköitä liittymään myös Kantaan. Voit käydä OmaKannassa katsomassa verkkopankkitunnuksillasi, joko Sinun hammastietosi näkyvät!

Potilastiedon arkisto Kanta kattaa koko Suomen ja mahdollistaa sen, että potilaan terveystiedot ovat käytettävissä tarvittaessa kaikissa terveyden tai sosiaalihuollon pisteissä maassamme. Tästä on se etu, että potilaan tietoja ei tarvitse erikseen lähetellä tai anoa eri toimipisteiden välillä, vaan ne ovat Kannan kautta nähtävissä. Potilas antaa luvan tietojen siirtämisen ja katsomiseen Kantaan, hän voi myös kieltää halutessaan tietojen luovuttamisen milloin vain. Potilaan kannalta hyvää on myös se, että hän voi itse katsoa potilaskorttimerkinnät Oma Kannassa, ja vaikkapa tehdä pyynnön reseptin uusimiseen.

VARAA AIKA TÄSTÄ

Location Kauppatie 1, 66400 Laihia Phone 050 415 6096 E-mail info@hammassydan.fi Hours Avoinna: ma 8.00-16.00, ti-ke 12.00-20.00, to 9.00-16.00. Kuukauden viimeinen lauantai: 9.00-15.00.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close