ePassi, Eazybreak ja HammasSydän

Mikä on ePassi?

ePassi on henkilöstöetujen maksuväline, jonka työnantaja voi tarjota työntekijälle.  HammasSydämessä voit maksaa hammashoitosi HyvinvointiPassilla. Voit tarkistaa kirjautumalla ePassiin, onko sinun etuihisi määritelty Hyvinvointipassia. Jos ei ole, voit ehdottaa sitä työnantajallesi!

epassi hyvinvointipassi

Miten ePassilla maksetaan?

Helpoiten maksaminen käy älypuhelimella, jossa on ilmainen ePassi-sovellus puhelimesi verkkokaupasta. Katso video, miten käytän ePassia.

Työnantaja, tarjoa hammashoitoa ePassilla!

Työntekijöistä huoltapitävälle työnantajalle HyvinvointiPassi on vaivaton tapa tarjota myös suun ja hampaiden hoitoa. Näin ulotat työterveyden helposti myös suun terveydenhoitoon!

ePassin rajoitukset

Etu on henkilökohtainen, eli sillä ei voi maksaa perheenjäsenten palveluita. Verokohtelun vuoksi ePassilla ei voi maksaa esteettisiä hammashoitoja, kuten hampaiden valkaisua tai hammaskoruja.

Eazybreak-henkilöstöetu

eazybreak-epassi

Eazybreakillä voit maksaa purentalihasten hieronnan ja hammashoitopalvelut. Eazybreakillä ei voi maksaa esteettisiä hammashoitoja, kuten hampaiden valkaisua tai hammaskoruja. Lue lisää Eazybreakin käytöstä täältä.

VARAA AIKA TÄSTÄ

Location Kauppatie 1, 66400 Laihia Phone 050 415 6096 E-mail info@hammassydan.fi Hours Avoinna: ma 8.00-16.00, ti-ke 12.00-20.00, to 9.00-16.00. Kuukauden viimeinen lauantai: 9.00-15.00.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close